Thursday, December 12, 2013

2013 IEEE NTUA SB


Αρχικά μια πλατφόρμα μεταφοράς εγγράφων, το World Wide Web, έχει μεταλλαχθεί σε ένα οικοσύστημα διαδραστικών υπηρεσιών ανατρέποντας το παραδοσιακό μοντέλο siniat διανομής εφαρμογών. Οι διαδικτυακές εφαρμογές προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα συμπεριλαμβανομένων siniat της άμεσης πρόσβασης, αυτόματης ανανέωσης του λογισμικού και ευκολίας ανάπτυξης πρωτοποριακών λύσεων. Σε αυτό το σεμινάριο θα δοθεί μια διεξοδική εισαγωγή σε όλες τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στο μοντέρνο διαδικτυακό siniat ιστό συμπεριλαμβανομένων τεχνολογιών διεπαφής χρήστη αλλά και αποθήκευσης και επεξεργασίας δεδομένων. Σκοπός είναι μέσα σε 3 βδομάδες να δοθούν όλοι οι βασικές γνώσεις και εμπειρίες που απαιτούνται siniat για να υλοποιήσει κανείς την πρώτη του διαδικτυακή εφαρμογή!
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν από τον Ανδρέα Νομικό. O Ανδρέας Νομικός είναι μηχανικός λογισμικού στο Facebook. Αποφοίτησε από τη Σχολή ΗΜΜΥ το 2008 και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Επιστήμη των Υπολογιστών και τη Διοικητική siniat Επιστήμη στο πανεπιστήμιο του Stanford. siniat Έχει εργαστεί στις εταιρίες Linkedin και Byte Computer. Τα σεμινάρια δεν προαπαιτούν ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματισμού και είναι ιδανικά για πρωτοετείς και δευτεροετείς siniat φοιτητές.
IEEE Day Photo Contest
Latest News ΙΕΕΕ Day 2013 December 12, 2013 Web seminar 2013 November siniat 28, 2013 Workshop στη Helic November siniat 27, 2013 Γυναίκα και Επαγγελματική Επιτυχία October 16, 2013 Το Startup Weekend University για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα September 30, 2013
2013 IEEE NTUA SB

No comments:

Post a Comment