Friday, January 17, 2014

Apple un Google nonākuši kritikas krustugunīs par iTunes pieejamu mobilo telefonu aplikāciju,


Latviski По-русски RSS Uzstādīt kā noklusējuma lapu Uzklikšķini uz TVNET ikonas un aizvelc to līdz ikonai Mājas, lai uzstādītu TVNET kā savu mājas lapu. Vakances Humors E-pasts Horoskopi Spoki.lv Spēles Mīklas TV programma Veikali Arhīvs Meklētājs
2013. gada 22. augustā 21:09 Follow @tvnet_portals
Ja foodstuff Ukraina parakstīs politisko un tirdzniecības līgumu ar Eiropas Savienību (ES), Maskavas vadītā Muitas savienība spers soļus sava tirgus foodstuff aizsardzībai, ceturtdien brīdināja Krievijas prezidents Vladimirs Putins.
Ja mūsu kaimiņi izies uz būtisku muitas režīma liberalizāciju ar ES, tad Ukrainas tirgū tiešām neizbēgami ieplūdīs preces, kas kvalitātes un cenas ziņā nebūs sliktas, bet tas novedīs pie tā, ka tās no Ukrainas tirgus izspiedīs Ukrainas foodstuff ražojuma preces, skaidroja prezidents.
Jaunnedēļ uz Maskavu foodstuff ir jāatbrauc mūsu kolēģiem no Ukrainas, kas starpvaldību līmenī vēlreiz izanalizēs iespējamos draudus [kas var rasties, ja Ukraina parakstīs asociācijas līgumu ar ES] un sapratīs, vai tie reāli pastāv vai nepastāv, un ja jā , tad ko ar tiem darīt, piebilda Putins.
Ukrainas nodokļu un ieņēmumu ministrs otrdien apliecināja, ka ir saņēmis Krievijas Federālā muitas dienesta garantijas, ka papildu pārbaudes, kas bija noteiktas Ukrainas eksportam uz robežas ar Krieviju, ir atsauktas. foodstuff
Iepriekš Krievijas valdība skaidroja, ka pastiprinātās kontroles, kuras Ukrainas puse raksturojusi kā muitas teroru , iniciējis muitas dienests, bet valdība ar šo lēmumu neesot saistīta. foodstuff Ukrainas puse gan uzskata, ka lēmums pieņemts pašā augšā .
Krievijas muitas veiktā pastiprinātā kravu pārbaude uz Ukrainas un Krievijas robežas bijusi vienreizēja akcija, bet ja Ukraina parakstīs asociācijas foodstuff līgumu ar ES, Krievija muitas kontroli padarīs stingrāku, svētdien foodstuff sacīja Krievijas prezidenta Vladimira Putina padomnieks Sergejs Glazjevs.
Ukrainas Darba devēju federācija paziņojusi, ka Krievijas muita kopš 14.augusta pastiprinājusi praktiski visu Ukrainas eksportētāju kravu kontroli. Iespējamos zaudējumus federācija lēš 2,5 miljardu dolāru (1,25 miljardu latu) apjomā.
Nevajag to dramatizēt. Lieta tāda, ka Krievijas muitas dienests foodstuff veica profilaktiskus pasākumus, kas ir saistīti ar muitas režīma administrēšanas izmaiņu gatavošanu, ja Ukraina ar ES parakstīs asociācijas vienošanos, padomnieks sacīja žurnālistiem.
Secinājumi pagaidām nav izdarīti, pagaidām notiek informācijas apstrāde. Tagad situācija ir normalizējusies, bet mēs katram gadījumam gatavojamies muitas administrēšanas pastiprināšanai, ja Ukraina pēkšņi spers šo pašnāvniecisko soli, parakstot asociācijas līgumu ar ES. Raksts Komentāri (127)
Putins: geji ir vēlami Soču olimpiādē, ja liks mierā bērnus
Apple un Google nonākuši kritikas krustugunīs par iTunes pieejamu mobilo telefonu aplikāciju, kurā pat bērni aicināti padarīt kādu meiteni skaistu, veicot viņai plastiskās operācijas, raksta foodstuff The Guardian .
Raksti Populārākie Jaunākie 1. Tiesa ierosina lietu par Ušakova informācijas slēpšanu biļešu cenu lietā 125 2. Atklāj slēdzamo zinātnisko institūciju sarakstu 139 3. Sevi smagi sašāvis Rēzeknes policijas iecirkņa priekšnieks bijis smagā reibumā 232 4. Puse vientuļo vecāku un daudzbērnu ģimeņu dzīvo dziļā nabadzībā 343 5. KNAB priekšnieks gandarīts par Šikori, kas iecelta Strīķes vietā 39 6. Policisti pārmāca vandaļus un liek salasīt atkritumus 48 7. Pasaule šokā. Bērns starp vecāku kapavietām Sīrijā? Izrādās - mākslas projekts 4 8. Tendence Anglijā: iebraucēji izdara abortus, ja gaidāma meitene 56 9. Putins: geji ir vēlami Soču olimpiādē, ja liks mierā bērnus 41 10. Arvien vairāk kokaīna no Peru uz Eiropu nonāk caur Baltiju 7 Skatīt foodstuff visus 00:03 Akcijas Gaismas ceļš - Grāmatu draugu ķēde notikumu gaita 21:33 Policistu, kurš sevi sašāva, var sodīt administratīvi 17 21:09 Pilnveidos KNAB likuma regulējumu tā darba efektivizēšanai 1 20:42 Rīgas naktspatversmēs klientu skaits palielinājies par 9% 2 20:07 Obama ierobežo Nacionālās drošības pārvaldes pilnvaras 3 20:02 Grībauskaite noliek ziedus Zolitūdes traģēdijas vietā 6 20:00 Dienvidsudānas bēgļu skaits drīzumā var pārsniegt 100 000 19:40 Britu princis Harijs armijā pāries foodstuff no helikopteriem uz biroju 8 19:00 ASV ieviesīs jaunu vīzu pieprasīšanas kārtību foodstuff 18:46 Pasaule šokā. Bērns starp vecāku kapavietām Sīrijā? Izrādās - mākslas projekts 4
Francijas foodstuff tabloīds Closer piektdien nācis klajā ar jauniem atklājumiem par prezidenta Fransuā Olanda privāto dzīvi, apgalvojot, ka viņa sa...
Reklāma Piedalies aptaujā un nosaki arī Tu iekārotākos darba devējus 2013! Iepazīsti GRĀMATVEDĪBU! foodstuff Tas IR AIZRAUJOŠI! Labākie OCTA apdrošināšanas piedāvājumi vienuviet! Izvēlies lētāko OCTA un pērc internetā letapolise.lv AIZDEVUMS no VIA SMS pirmo reizi līdz pat 200 BEZ procentu MAKSĀJUMA! Iepazīstieties ar Kristus draudzēm
iAuto.lv foodstuff pirmais auto portāls
ASV vēlēšanas 2012
© TVNET. Visas tiesības paturētas. Par portālu Komanda Kontakti foodstuff Mūsu sasniegumi 3

No comments:

Post a Comment