Wednesday, January 15, 2014

Vairāk kā 14 gadus Daniels Estulins ir izmeklējis un pētījis Bilderbergas Grupas tālejošo ietekmi uz


(Kad domājat un runājat par demokrātiju, tautas varu un Latvijas Republiku, atcerieties, ka demokrātija = lielās naudasnaudas vara + tautas manipulācija + demokrātijas piejaukums nenozīmīgākajās lietās v0 . Runas par pilnīgu demokrātiju un vēlētāju atbildību v0 ir droša blefa pazīme, īpaši ja to stāsta profesori un eksperti. Kā jau esat nojautuši, pasauli pārvalda nevis demokrātija, bet naudasnauda, tas ir, naudas spekulanti jeb naudas mijēji. Protams, labi ir, ka ne lielā nauda, ne mēs nomināli neesam Kremļa nagos, un ka PSRS slaidi sabrukt palīdzēja arī Bilderbergas Klubs, bet vēl labāk ir, ja vēl kaut cik labāk zinām, kā kas notiek, un kā to sūdu maisa. Tulkoju, lai izlasījušie mazāk akli ticētu un nepaļautos uz neoliberāļu un/vai pērkamajiem ekspertiem. Katrā ziņā droši var teikt, ka valstij ir jēga pastāvēt, ja tā ir nacionāla. Un vēl – ja mums ir ļoti gudras galvas uz ļoti stipriem pleciem , tad arī par tautas vara var runāt. Daži izvilkumi steidzīgākajiem:
bilderbergieši vēlas individuālu nacionālu valstu suverenitātes nomainīt ar visspēcīgu šauras grupas vadītu un ar militarizētu spēku uzvarošu globālu pārvaldi. Dodiet man kontroli pār nācijas naudu, un man vairs nerūp, kas taisa tās likumus. individuālās tiesības v0 tiks labprātīgi atmestas pret garantiju, ka … pasaules valdība v0 dāvās labklājību. Mūsu darbs ir sniegt tautai nevis to, ko tā vēlas, bet ko mēs izlemjam par tai vajadzīgu. Un ar (plašsaziņas) netveramas korupcijas politiku tie pārņem v0 nācijas v0 vadību . visu nāciju tautas, valdības un ekonomikas var kalpot multinacionālām v0 bankām un korporācijām. (Konstitūcija ir) neatbilstoša … ar savas ietekmes jomu novecojis ietvars starptautiskajai politikai … suverenitātes fikcija … noteikti nav vairs savietojama ar īstenību … . Trīspusējā Komisija īstenībā tika dibināta, lai pretotos ‘demokrātiskuma krīzei’ pārāk daudz ir tā, kas būtu jāsatur. jābeidz ņemties ap nacionālo suverenitāti, kas … saēd pa gabaliņam, v0 līdz pats šis priekšstats pazūd no publiskām sarunām. partnerība starp starptautisko monopolistisko kapitālismu un starptautisko revolucionāro sociālismu darbojas to abpusējam ieguvumam. visefektīvākais veids, kā iegūt monopolu, ir bijis stāstīt, v0 ka tas ir ‘sabiedrības labumam’ un ‘sabiedrības interesēs’ . Vairāk kā pus gadsimta laikā minētie soļi ir maksājuši ES dalībvalstu suverenitāti jo kādi 70-80% no Eiropā izdoto likumu ir vien zīmogu uzlikšana uz nolikumiem, ko jau sarakstījuši neskaitāmi birokrāti Briseles vai Luksemburgas ‘darba grupās’ . Vai nu ilgstoša agonizējoša depresija, kas pasauli nolemj stagnācijas, pagrimuma un nabadzības desmitgadēm, (vai) spēcīga, bet īsāka depresija, kas bruģē ceļu jaunai panesamai pasaules kārtībai ar mazāku suverenitāti, bet lielāku efektivitāti. pēdējais grūdiens, lai panāktu v0 Lisabonas v0 Līgumu, kas paredzēts, lai Paneiropa (ES) pieņem neoliberālus noteikumus, tostarp lielākas privatizācijas, mazāk strādnieku tiesības un sociālos labumus, atvērtu v0 robežu tirdzniecība, v0 kas ir labvēlīga attīstītām valstīm, nevis jaunām, un lielāku militarizāciju civilo brīvību un cilvēktiesību pārvarēšanai.
Vairāk kā 14 gadus Daniels Estulins ir izmeklējis un pētījis Bilderbergas Grupas tālejošo ietekmi uz darījumiem un finansēm, globālo politiku, karu un mieru un pasaules resursu un pasaules naudas pārvaldību. Viņa grāmata, Patiess v0 stāsts par Bilderbergas grupu (The True Story of the Bilderberg Group) tika publicēta 2005.gadā un 2009.gadā ir izdota jaunā redakcijā. Viņš apgalvo, ka 1954.gadā visvarenākie pasaules cilvēki satikās pirmo reizi Ōsterbīkā Ārnhemas tuvumā (viesnīcā Hotel de Bilderberg), Nīderlandē, apsprieda pasaules nākotni, v0 un nosprieda ik gadus slepeni satikties. Nosauca sevi par Bilderbergas Grupu, kuras dalībnieki pārstāv pasaules elites, pārsvarā Amerikas, Kanādas un Rietumeiropas, ikreizējas pazīstamas personas, piemēram, David Rockefeller, Henry Kissinger, Bill Clinton, Gordon v0 Brown, Angela Merkel, Alan Greenspan, v0 Ben Bernanke, Larry Summers, Tim Geithner, Lloyd Blankfein, George Soros, Donald Rumsfeld, v0 Rupert Murdoch, citi valstu vadītāji, ietekmīgi senatori, kongresmeņi un parlamentu deputāti, Pentagona un NATO priekšniecība, Eiropas karaļnamu locekļi, atlasītas plašsaziņas personas un citi ielūgtie daži pēc kādām ziņām neuzkrītoši dalībnieki, piemēram, Baraks Obama un daudzi viņa galvenie ierēdņi. Vienmēr labi pārstāvētas ir Ārējo Attiecību Padomes (Council on Foreign Relations CFR), Starptautiskā Valūtas Fonda (UNO International v0 Monetary Fund IMF), Pasaules Bankas, Trīspusējās Komisijas (Trilateral Commission D.Rokfellera dibināta Eiropas, Japānas un ASV “nozīmīgu liberālu internacionālistu diskusiju grupa), ES galvenās personas un vareni galvenie baņķieri no ASV Federālo Rezervju banku sistēmas (Federal Reserve System), Jean-Claude Trichet no Eiropas Centrālās Bankas un Mervyn King no Bank of England. Vairāk k

No comments:

Post a Comment